ITALIAN STYLE FILTERS

Meer afbeeldingen

ITALIAN STYLE FILTERS
Filters

Levertijd: 2-3 Tage

Beschrijving

Details

NIEUW

ITALIAN STYLE is een zorgvuldige samenstelling van bonen, op Italiaanse wijze gebrand. Zijn aroma is vol en krachtig. Om helemaal te kunnen beantwoorden aan het Italiaans smaakprofiel, werd deze koffie ook iets donkerder gebrand om meer kracht te geven aan lang nablijvende aroma’s.

Hetzelfde sublieme aroma, hetzelfde plezier, 100% thuis composteerbaar.

In 1958 werden de koffiefilters geïntroduceerd tijdens de Expo 58.Ze zijn een uitstekende manier om op eenvoudige wijze een kwaliteitskoffie te bereiden. Maar Rombouts is voortdurend op zoek naar verbeteringen op vlak van de duurzaamheid met behoud van de hoogste kwaliteit.

Deze nieuwe koffiefilter is duurzaam, goed voor het milieu, en geeft u dezelfde heerlijke koffie van hoge kwaliteit.

Onze nieuwe generatie thuis composteerbare filters zijn gemaakt van natuurlijke vezels.

Heerlijke koffie drinken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Plaats het filter op een kopje, giet er 90°C water in, wacht even en geniet! Eenmaal gebruikt, kunnen de filters thuis worden gecomposteerd of weggegooid worden bij uw voedselafval.

Naast een 100% thuis composteerbaar filter, is de buitenverpakking gemaakt van karton uit ecologisch beheerde bossen en kan gerecycleerd worden in uw kartonbak. De folie die de filters omvat is bovendien 100% recycleerbaar.

De verpakking bevat 10 composteerbare koffiefilters.

Dit product vervangt het plastic koffiefilter.

Artikelnummer : 304050